flair-blog michelle tour de blog

Michelle bag Flair-blog

Bag Flair-blog.dk

Mit navn er Michelle-Marie.
Jeg er 29 år og bosat i hjertet af Aalborg, og jeg mener
selv, jeg har flair for at være kreativ.
Jeg er uddannet lærer, men går pt. ledig efter 5
år som højskolelærer på Vrå Højskole. Hvor jeg bl.a. har undervist flygtninge og
forskellige kreative fag.Jeg forsøger nu at finde ud af, hvad mit næste træk er, og om
min kreativitet skal fylde mere i mit kommende arbejde.
Mit seneste projekt, som også har været mit største hængeparti, er et stribet tæppe i
tunesisk hækling. Tæppet er lige til at går til, og er man ny i tunesisk hækling kan jeg afsløre
at det er super nemt.
Det er det hækleprojekt jeg gerne vil dele med jer (henvisning til original opskrift og mine farvevalg:) )

 

hæklet-tæppe-1024x661 Michelle bag Flair-blog

GUIDE OG FARVEVALG TIL STRIBET TÆPPE AF MICHELLE.

Tæppet er inspireret af Pernille fra bloggen Pescno. Hun har lavet dette smukke tæppe i Kauni garn, som er en rigtig lækker uldgarn med en lang løbelængde. Jeg valgte dog at hækle mit tæppe i et billigere alternativ, nemlig Mayflowers 1 Class, som faktisk er strømpegarn, men stadig lækkert blødt. Det har også en lang løbelængde,

Jeg slog 215 masker op på nål 5 og har brugt to nøgler af hver farve. Der er 21 rækker i hver stribe (en række er en gang frem og en gang tilbage).  Der går ca. 1 nøgle til de ensfarvede striber, og en halv til de to-farvede striber. Jeg har brugt disse farver: Marineblåhimmelblålys turkisnaturlys gråkoksgrålys oliven og gul (reklamelink).

Når man laver tunesisk hækling, har det stor betydning om du skifter farve i højre eller venstre siden. Skifter du i venstre side opnår du den ombre effekt, som jeg har både i dette tæppe og min pude. Skifter du derimod farve i højre siden, vil dit farveskift være meget mere markant, og du opnår dermed ikke ombre-effekten. Det lyder muligvis lidt forvirrende, men så er det godt, Pernille har lavet en fin guide. Den kan forhåbentlig hjælpe dig lidt på vej, også selvom du er nybegynder.

Tæppet er bestemt ikke et hurtigt projekt og kræver tid og tålmodighed, men det er bestemt det hele værd.

Du finder massere af lækker hækle- og DIY inspiration ovre på Michelles blog Flair-blog.dk. Jeg er så vild med hendes gåpåmod og engagement, når det kommer til hendes idéer.

TAK 😊

Share your thoughts