hæklet kurv i storgarn

Min nye kurv

et styk gigantisk hæklet kurv i stofgarn.

Seriøst.. mit garnlager er nået nye højder. Og der er ingen steder tilbage til garn.

Min svigerfar har bygget den skønneste garnreol. Jeg har virkelig overvejet at ønske mig en mere, men det virker bare voldsomt.

 

I mandags blev jeg færdig med eksamen, så nu er der fuld fart på julegave-finish, julehygge og oprydning. Jeg glæder mig til garnet ligger snore lige og farvekodetigen, og måske er der i virkeligheden også plads så.

 

Hvem ved, måske kommer der en lille rundtur i kontoret/garnkammeret når det er tip top 😎

 

Den seneste tid har jeg derfor haft ca. 100 nøgler Yarn and Color Epic garn liggende, da det bare ikke passede ind med de andre nøgler i reolen eller havde et godt sted at bo, men så er det heldigt man har hamstret stof garn..

Så nu er min hylde ryddet for 5 nøgler stofgarn (og de fylder VIRKELIG meget), og de 100 nøgler Yarn and Colors Epic fik et sted at bo. Win win.

 

Hæklet kurv i stofgarn

Kurven er hæklet på nål 12 og er ca 45 cm i diameter, den står super fint uden nogen form for afstivning.

Hvis du planlægger at arbejde varmt anbefale Pryms ergonomiske hæklenåle, som jeg fik anbefalet af en af mine søde hækledamer. jeg har tidligere brugt dem af bambus (mest forde jeg synes den er ret så flot 😀 men er altidendt med vabler oger blevetnødt til at holde mange pauser, hvilket bare er enormt irreterende når man lige har planlagt at være færdig 🙈

 

Du kan finde opskriften på den famøse, hæklede kurv her

 

Den var vildt hurtig at lave, og når min kæmpeskildpadde er ved at være færdig, skal jeg have lavet en multifarvet til babylegetøjet <3

 

IMG_20171215_114724_228-1024x1024 Min nye kurv

Dette indlæg indeholder affiliate links. Disse er med til at betale omkostningerne og vedligeholde siden og sikre så flere gratis opskrifter.

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Susannereply
december 20, 2017 at 4:23 pm

Wow hvor er den fin
Har du en opskrift?

adminreply
december 21, 2017 at 11:41 pm
– In reply to: Susanne

Tusind tak ♡ er ved at tælle lidt. Så kommer den til jer 🙂

Leave a reply