Mine Black Friday køb

Jeg har ikke som sådan lavet Black Friday shop amok. Synes nemlig ikke det var de sygeste tilbud generelt. Måske skulle man have været ude i de fysiske butikker, men med en 7-måneders er det nok ikke lykke.

Jeg blev dog næsten færdig med juleindkøb. Og så fik jeg lidt luksus til mig selv 😍

 

Mine luksuskøb blev lavet ved rito.dk.

 

Nye bøger

20171126_003049-1024x572 Mine Black Friday køb

Jeg købte to bøger til kun 50 kr stykket. Har kigget på broderi-bogen noget tid nu, men var ikke solgt nok til at købe den til over 200 kr. Men til en 50’er var den et must. Har nemlig købt broderi ringe og drømmer om at øve lidt. Og bogen rummer de basale teknikker og inspiration.

Jeg har generelt en forkærlighed for bøger, jeg bruger dem nok mere som pynt og inspiration, end jeg går slavisk efter noget.

Opbevaring

20171126_003017-1024x804 Mine Black Friday køb

Desuden fik jeg inspiration af en af rito’s videoer på facebook. Så købte den FEDESTE opbevaring på tilbud.

Der skal ellers lidt til jeg bliver rigtig fristet, men synes sgu den er smart. Tror den type ender som opbevaring til både hama perler og hæklegrej

Og så kan den hænges op på væggen 😀 Ja, vi løber snart tør for steder at stille ting, hvis der ikke skal være små børnehænder i det.

 

Nyt garn – flere huer

20171126_003131-1024x603 Mine Black Friday køb

Og så købte jeg lidt Drops Lima til et lidt hemmeligt jule projekt. Det virker super blødt. Og måske ender det som materiale til projekt hæklet tæppe til stuen.

Jeg har et stort hæklet tæppe på min to do. Jeg har fundet MØNSTERET, men der er lidt et arbejde i at oversætte og lave test

I kan finde den færdige hue her

 

Dette indlæg indeholder affiliate links. Disse er med til at betale omkostningerne og vedligeholde siden og sikre så flere gratis opskrifter.

Share your thoughts